Stank detectie in Haarlem

Rob’s Installatie Service wordt vaak gebeld door mensen in Haarlem of omgeving die last hebben van een onverklaarbare rioollucht in hun woning. Stank uit uw riool is helaas een veelvoorkomend probleem. Deze stank ontstaat door kleine breukjes of scheurtjes in de leidingen. Deze zijn vaak niet duidelijk te zien, en al helemaal niet met het blote oog. Mensen blijven daarom vaak te lang zitten met stankoverlast, wat uiteraard erg vervelend is! Gelukkig beschikken wij over apparatuur voor stank detectie. Door middel van stank detectie kunnen wij in Haarlem snel de oorzaak van de stank voor u lokaliseren, en nog beter; verhelpen!

Hoe werkt stank detectie

Wij hebben in Haarlem veel ervaring op gedaan met de detectie van stank. Met behulp van apparatuur die speciaal is ontworpen voor stank detectie zijn wij in staat om te lokaliseren waar uit het riool de stank vandaan komt. Eventuele scheurtjes of breukjes komen hierbij aan het licht, waarna wij deze voor u kunnen repareren en waar nodig vervangen. Ook wanneer de rioollucht in uw woning een andere oorzaak heeft, zoals een verstopping of een verzakking, wordt dit door middel van stankdetectie in kaart gebracht. Wij helpen u en geven u advies over hoe uw probleem het makkelijkst opgelost kan worden.

Woont u in Haarlem of omgeving en heeft u ook last van een onverklaarbare stank in uw woning? Laat ons dan door middel van stank detectie voor u vaststellen waar uit het riool de stank vandaan komt. Wij lossen uw probleem snel voor u op! Neemt u contact met ons op om in de regio Haarlem een afspraak met ons te maken. Zo kunt u snel weer genieten van een schone geur in huis!