Riool ontstoppen in Haarlem

Heeft u in Haarlem of omgeving last van een verstopt riool? Wring uzelf dan niet eerst in allerlei bochten om zelf het riool te ontstoppen. Veel mensen die dit hebben geprobeerd kwamen er achter toch hulp nodig te hebben van een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf. En inderdaad; waarom zou u zelf deze vervelende en vaak vieze klus aanpakken, als Rob’s Installatie Service dit snel en gemakkelijk voor u kan doen? In Haarlem en omgeving staan wij bekend als uitstekend ontstoppingsbedrijf; specialist in het ontstoppen van uw riool. Dankzij onze vakkundige service en goede apparatuur bent u in Haarlem bij ons aan het juiste adres!

Uw riool laten ontstoppen?

Wij ontstoppen in de regio Haarlem riolering door middel van hoge druk reiniging of door mechanische reiniging. Welke methode we gebruiken, hangt af van de aard van de verstopping en de locatie ervan. Mechanische reiniging is voornamelijk geschikt wanneer het riool is dichtgeslibd door kalk- zeep of vetresten die meekomen met het afvalwater. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen kunnen we de rioolbuis schoonmaken. Wanneer het riool echt wordt verstopt door iets dat er niet in thuis hoort, maken wij gebruik van hoge waterdruk voor het ontstoppen van uw riool. We maken gebruik van verschillende spuitkoppen zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt.

Wij kunnen in Haarlem uw riolering altijd ontstoppen, ongeacht waardoor de verstopping wordt veroorzaakt! Een van onze methodes is hiervoor altijd geschikt. Als de verstopping hardnekkig is, gebruiken we zelfs beide methodes om uw riool vakkundig te ontstoppen. Wilt u graag meer informatie? Of wilt u in Haarlem of omgeving meteen onze hulp inroepen? Neemt u dan contact met ons op.